Leto na Kopaoniku

Kopaonik je najveća i najpoznatija planina u Srbiji. On ima za svakog po nešto. Ima čak preko 200 sunčanih dana godišnje koje možete iskoristiti na bezbroj načina.
Pešačke ture
su najbolji način da upoznate Kopaonik. Kopaonik poseduje staze koje su podeljene u tri kategorije, i to : lake, srednje i teške. Najpoznatije staze su: Nebeske stolice, Metođe, Jelovarnik, Treska, Markov kamen, Jankove bare i itd.
Letnja ski staza
je veštački napravljena staza duga 900 metara tako da možete skijati tokom cele godine.
Tjubing staza
predstavlja plastičnu podlogu na kojoj je moguće sankanje, uz pomoć posebnih, velikih guma.
Bike staze
su prilagođene i početnicima i onima koji vole opasniju vožnju. Prvi bike park je izgrađen 2012. godine na Kopaoniku.
Bob na šinama
je jedna od najvećih atrakcija na Kopaoniku. Sanke kojima se spuštate su namenjene za jednu ili dve osobe i imaju kočnicu pomoću koje možete regulisati brzinu.
Panoramska vožnja žičarom
iz centra Kopaonika je poseban doživljaj. Žičara Vas vodi na najviši vrh Kopaonika.
Zip Line
je adrenalinski i zabavni doživljaj za Vas. Brzo i lako preći ćete sa jedne na drugu stranu uz pomoć specijalno montirane sajle.
Jahanje konja
Vam takođe toplo preporučujemo. Jahanje je prava avantura za sve generacije i uzraste. Uživaćete u druženju sa ovim dragim i plemenitim životinjama.
Vožnja džipovima
je nov i neobičan način da upoznate Kopaonik. Program koji traje od sat do dva ipo sata se sastoji od obuke sa instruktorima, upoznavanja terenskih vozila i vožnje po trasama punim izazova.